Termeni și condiții

Termeni și condiții generale aplicabile în magazinul online JustPizza

Pentru utilizarea acestui website / magazin online este necesar să citiți cele ce urmează. Vizitarea în continuare a paginilor acestui website presupune că sunteți de acord cu termenii și condițiile de utilizare ale website-ului justpizza.ro.

Website-ul justpizza.ro este proprietatea exclusivă a JustPizza, cu sediul social în municipiul Botoșani, județul Botoșani.

Acest website este disponibil doar pentru persoane fizice sau juridice care pot încheia contracte valabile în conformitate cu legislația aplicabilă sau care se află deja în relații contractuale cu JustPizza. Website-ul și serviciile oferite prin intermediul acestuia nu sunt destinate minorilor. Dacă descoperim că am colectat neintenționat date cu caracter personal de la un minor, vom elimina cu promptitudine datele respective din înregistrările noastre, cu excepția cazului în care avem vreun temei juridic care ne permite stocarea respectivelor date. Dacă considerați că copilul dumneavoastră utilizează acest website vă rugăm să ne contactați la contact @ justpizza.ro. După cum va fi cazul, ne rezervăm dreptul de a solicita oricând dovezi privind acordul părinților pentru a permite prelucrarea datelor cu caracter personal referitoare la minori. JustPizza își rezervă dreptul de a modifica unilateral prezenții termeni și condiții, conținutul, forma de prezentare și/sau structura website-ului în orice moment, modificările făcute fiind considerate a fi acceptate de către dumneavoastră dacă veți continua să folosiți website-ul după afișarea politicii pe website, după notificarea în prealabil, în mod vizibil, cu privire la faptul că prezenta politica a fost actualizată.

Dumneavoastră și JustPizza sunteți contractori independenți și nicio agenție, parteneriat, relație angajat – angajator nu este urmărită și nu se va crea prin utilizarea acestui website.

JustPizza își rezervă dreptul de a refuza colaborarea cu clienții care au în istoricul colaborării livrări refuzate.

Accesul la website

În timpul utilizării website-ului și a serviciilor sale, dumneavoastră, în calitate de utilizator, vă angajați să respectați legile în vigoare și să nu desfășurați activități de tip cracking, hacking sau altele similare, care pun în pericol buna funcționare a website-ului, a serverului, securitatea informațiilor etc., vă angajați să nu modificați, copiați, transmiteți, afisați, publicați, reproduceți, creați produse derivate sau să vindeți orice fel de informații sau servicii obținute prin intermediul website-ului, vă angajați să suportați orice costuri adiționale legate de utilizarea website-ului, cum ar fi cele solicitate de furnizorii de servicii telefonice și de servicii internet sau pierderi financiare rezultate prin folosirea neautorizată a contului utilizat pentru tranzacții sau achiziții prin acest website.

Datele de înregistrare

Înscrierea ca utilizator pe acest website necesită completarea de către dumneavoastră a unui formular de înscriere în care vor fi trecute câteva date personale obligatorii. Aceste date vor fi în mod obligatoriu actuale, clare și complete și vor fi actualizate, ori de câte ori este cazul. JustPizza își rezervă dreptul de a restricționa accesul pe website sau la anumite secțiuni ale website-ului în cazul în care informațiile furnizate de un utilizator se dovedesc a fi false, incomplete, neclare sau neactualizate.

Informațiile privind identificarea unei persoane ca utilizator (nume, prenume, adresă, adresă de e-mail, telefon etc.) precum și mesajele private sunt confidențiale și vor fi dezvăluite doar compartimentelor sau persoanelor către care se adresează în conformitate cu prevederile politicii de protecție a datelor personale. Înregistrarea prin cont și parola implică anumite reguli. Cuvintele alese trebuie să se înscrie în limitele legii și moralității și să vă asigure securitatea contului. Contul fiecărui utilizator este personalizat și totodată securizat prin utilizator și parolă. El poate fi anulat de ambele părți fără o notificare prealabilă (din partea utilizatorului, oricând și din orice motiv, iar din partea JustPizza, în cazul în care termenii și condițiile nu sunt respectate).

Este interzisă transmiterea, închirierea sau vânzarea datelor de accesare a contului (utilizator și parolă) către alte persoane. În cazul în care un utilizator ajunge la concluzia că, din diverse motive, datele de accesare a contului nu mai sunt sigure, este necesar să le schimbe. Utilizatorul este singurul responsabil pentru securitatea contului său, precum și pentru orice activitate desfasurată pe website de către alte persoane care au avut acces la contul său.

Odată cu înregistrarea și deschiderea unui cont, deveniți utilizator și se consideră că ați citit și ați fost de acord cu termenii și condițiile specificate.

Datele cu caracter personal

Pe website-ul justpizza.ro, utilizatorul răspunde de veridicitatea datelor introduse în timpul creării contului, precum și în procesul de plasare a comenzii pe website. JustPizza nu poate fi facut responsabil pentru erorile survenite în urma neglijenței utilizatorului privind securitatea și confidențialitatea contului și parolei sale.

Datele cu caracter personal ale utilizatorului vor putea fi folosite de către JustPizza numai în scopul declarat al acestui website, incluzând și nelimitandu-se la confirmarea comenzilor, informări despre eventualele promoții etc. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultați secțiunea politica protectia datelor personale și Politica de utilizare cookie-uri, disponibile pe website.

Comunicări electronice

Prin accesarea website-ului justpizza.ro, vizitarea, cumpărarea de produse sau trimiterea de e-mail-uri adresate societății JustPizza se realizează în mod electronic, considerându-se astfel că utilizatorul consimte primirea notificărilor de la justpizza.ro în modalitate electronică, incluzând și comunicări prin e-mail sau prin anunțuri pe website legate de plasarea comenzii sale.

Dreptul de autor (copyright)

Întregul conținut al website-ului justpizza.ro, incluzând texte, imagini, reprezentări grafice, programe, elemente de grafică web, scripturi și orice alte date, este proprietatea JustPizza și/sau a partenerilor săi și/sau a furnizorilor săi și este protejat conform legii drepturilor de autor și legilor privind dreptul de proprietate intelectuală. Combinarea acestora (design-ul website-ului) este proprietatea exclusivă a societății JustPizza și este protejată de legea drepturilor de autor și de legile privind proprietatea intelectuală.

Este interzisă copierea, distribuția, transmiterea, publicarea, reproducerea, crearea unui document derivat din orice informație sau serviciu, obținute de pe sau prin intermediul website-ului. Folosirea fără acordul scris al JustPizza a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare.

Toate programele folosite pe acest website sunt proprietatea JustPizza sau a furnizorilor săi de programe și sunt protejate de legea drepturilor de autor.

Este interzisă transmiterea de informații la care aveți acces prin intermediul website-ului justpizza.ro, către persoane sau departamente de la firme concurente.

Mărci

JustPizza garantează utilizatorului acces limitat, pe acest website și nu îi conferă dreptul de a descărca sau de a modifica parțial sau integral website-ul, de a reproduce parțial sau integral website-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata website-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor societății JustPizza, fără acordul scris al acesteia. Nu se consideră modificare parțială a website-ului scrierea și editarea recenziilor corespunzătoare produselor listate în website.

Transmiterea de informații

Cei care accesează/vizitează website-ul pot face comentarii și orice alte comunicări, să transmită sugestii, idei, întrebări sau alte informații, atâta timp cât conținutul acestora nu este ilegal, obscen, amenințător, defăimător, nu tulbură în niciun fel viața privată a altor persoane, nu încalcă drepturile de proprietate intelectuală, nu conține viruși, texte vizând diverse campanii de promovare, scrisori în lanț, mail-uri în masă sau orice altă formă de spam. Persoanele care vor utiliza o adresă falsă de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicări în numele unei alte persoane fizice sau juridice sau în numele oricărei alte entități vor fi sancționate în conformitate cu legile în vigoare.

Frauda

Orice încercare de a accesa datele personale ale altui utilizator sau de a modifica conținutul website-ului justpizza.ro sau de a afecta performanțele serverului pe care rulează website-ul justpizza.ro va fi considerată o tentativă de fraudare a website-ului justpizza.ro și va duce la demararea procesului penal împotriva acelei sau acelor persoane care a/au încercat acest fapt. Nu se consideră modificare a conținutului site-ului scrierea și editarea recenziilor corespunzătoare produselor listate în website.

Legea aplicabilă. Litigii.

Prin folosirea (vizitarea sau cumpărarea produselor) website-ului, utilizatorul se declară de acord asupra faptului că legile române vor guverna prezenții termeni și condiții, precum și orice dispută de orice fel care ar putea să apară între utilizator și societatea JustPizza sau partenerii săi. În cazul unor eventuale conflicte între JustPizza și clienții săi, se va încerca mai intâi rezolvarea acestora pe cale amiabila. Dacă rezolvarea pe cale amiabilă nu va fi posibilă, conflictul va fi soluționat în instanță, în conformitate cu legile române în vigoare.

Politica de prețuri

Prețurile produselor sunt cele afișate pentru fiecare produs în parte și sunt actualizate zilnic. Prețurile afișate conțin TVA.

Produsele comercializate prin intermediul justpizza.ro sunt noi, în ambalajul original al producătorului și în momentul livrării sunt însoțite de factura fiscală și, dacă este cazul, de certificat de garanție.

Dreptul de retragere sau politica noastră de retur

JustPizza respectă prevederile Ordonanței de urgență nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii și conferă consumatorului (persoană fizică sau grup de persoane fizice constituite în asociații) dreptul de retur al produselor achiziționate de pe website-ul nostru. Returnarea produselor se poate face inclusiv în urmatoărele situații:

 1. Ați primit alt produs / alte produse: în cazul în care vi s-a livrat alt produs decât cel comandat, vă rugăm să ne anunțați în cel mai scurt timp posibil despre acest lucru, pentru ca produsul să fie returnat și inlocuit cu cel comandat. Cheltuielile de transport (tur-retur) vor fi suportate de către JustPizza.
 2. Marfa livrată prezintă deteriorări vizibile: în cazul în care marfa primită prezintă deteriorări vizibile, aveți dreptul să refuzați recepția, chiar la momentul recepției, prin menționarea acestui lucru pe documentul de transport, vă rugăm să verificați integritatea coletului la livrare. În acest caz vă rugăm să ne anuntați imediat pentru a putea proceda la trimiterea unui alt produs (același tip cu cel comandat), caz în care termenul de livrare va fi extins cu timpul necesar procesării unei comenzi.
 3. Fără a aduce atingere celor de mai sus, dreptul de retur trebuie exercitat de către consumator în termen de 14 zile de la momentul la care consumatorul a intrat în posesia fizică a produselor, fără că acesta să fie nevoit să justifice decizia sa.

Dreptul la retur se poate aplica doar pentru produsele achiziționate de pe website-ul justpizza.ro. Produsul returnat trebuie să fie, pe cât posibil, în aceeați stare în care a fost livrat (în ambalajul original cu toate accesoriile și documentele care l-au însoțit). Cheltuielile de returnare (costurile aferente serviciului de transport) vor fi suportate de client, iar rambursarea contravalorii produsului se va face în cel mult 14 de zile de la retur.

Dacă marfa comandată este returnată și prezintă următoarele defecte:

 • zgâriată, murdară, tăiată, crăpată sau cu urme de lovituri,
 • urme de lichid,
 • lipsuri cantitative,

Ne rezervăm dreptul de a solicita o taxă pentru readucerea în stadiul inițial (dacă este posibil) sau pentru a acoperi diferența de preț rezultată din vânzarea produsului ca second-hand sau, la opțiunea clientului, îi vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.

Clientul nu poate denunța unilateral contractul (nu își poate exercita dreptul la retragere) în cazurile prevăzute în art. 16 din Ordonanța de urgență 34/2014.

 • produse la metru, tăiate, decupate,
 • vopsea mixată colorată,
 • produse lemnoase prelucrate (debitate, căntuite),
 • produse deteriorate și neacoperite de garanție,
 • produse pe comanda specială.

Cererile de returnare vor fi soluționate într-un termen de 14 de zile de la data comunicării către JustPizza la contact @ justpizza.ro sau la telefonul de contact [PHONE]. Pe baza detaliilor de identificare a comenzii, un consilier de vânzări vă va indica locația JustPizza unde trebuie returnate produsele. Returul îl puteți face direct în magazin sau, dacă preferați, prin curier la adresa indicată. Vă rugăm să consultați consilierul de vânzări pentru a alege metoda potrivită de transport. După returnarea produselor și recepționarea lor în depozitele JustPizza, se inițiază transferul bancar către contul indicat de client consilierului de vânzări sau, în situația plății comenzii cu cardul, către contul de card folosit inițial de către client. În cazul în care comanda a fost livrată cu transportul propriu JustPizza, cu plată ramburs, există și posibilitatea de a primi returnarea în numerar a contravalorii produselor. Această opțiune este disponibilă doar dacă returul se face direct de către client la depozitele sau magazinele de la care s-a făcut inițial livrarea comenzii.

Eventuale nelămuriri și reclamații

În cazul în care aveți nelămuriri sau chiar nemulțumiri cu privire la un produs achiziționat de pe website-ul justpizza.ro, vă rugăm să expediați un e-mail în acest sens la adresa contact @ justpizza.ro, în care să menționați cât mai multe detalii în baza cărora să putem procesa mesajul dumneavoastră. Vă rugăm să vă specificați numele complet, numărul de comanda, pe care li găsiți în mesajul de confirmare primit de la justpizza.ro în urma validării comenzii dumneavoastră, data la care ați efectuat comanda, data și metoda de livrare, precum și motivul nemulțumirii sau sugestia pe care doriți să o faceți. Toate aceste informații vor facilita comunicarea dintre dumneavoastră și JustPizza, motiv pentru care vă rugăm să verificați cu atenție inserarea lor integrală și corectă în mesajul dumneavoastră.